Acasa 1

CONSTRUIM VIITORUL ÎN

Advertising, Experiențe web, Social Media Marketing, Design

WEB ȘI MARKETING

Agenție de marketing online în Iași menită să-ți ajute afacerea

MARKETING

Crește considerabil numărul de persoane ce iau contact cu afacerea ta

OPTIMIZARE

Găsim rezolvarea problemelor cu care te confrunți și te împiedică să crești

WEBSITE

Creare site-uri web moderne ce vă reprezintă afacerea pretutindeni

ANALIZE

Analizăm atent performanța brandului pentru stabilirea de noi obiective

PASIUNE ȘI DEDICARE

Pasiunea este lucrul numărul unu ce mă face să mă ridic din pat dimineața. Fiecare activitate, click este legată strâns de pasiunea mea și determinarea de a nu dezamăgi pe cei care se bazează pe mine”

Nicolae-Dan Mutu

·   fondator ADcelerum Agenție Digitală de Marketing  

Acasa 2

DE CE NOI?

Poate nu suntem cea mai bună firmă de marketing și publicitate, însă ne dăm toată silința să ajunge acolo în vederea materializării viziunii dumneavoastră din ce în ce mai eficient.

Consultanță marketing

Fiecare agenție funcționează pe baza unui abonament lunar, nu și noi. În cazul în care nu doriți un abonament sau încă nu sunteți convinși, puteți doar să ne contractați pentru consultanță.

Site web profesional

Creare site ieftin cu toate funcționalitățile de care ai nevoie în așa fel încât să-ți poți începe activitatea cu succes. Prețurile noastre sunt foarte accesibile chiar și pentru companiile de dimensiuni mici.

Sinceri și direcți

Doar produse și servicii care sunt menite pentru nivelul la care se află afacerea ta. Fără vânzare de extra servicii care nu sunt potrivite, fără produse care sunt complet nefolositoare. 

Spre viitor brandului

De la servicii administrare pagină Facebook, până la creare site-uri, grafică digitală și consultanță marketing online luăm măsurile necesare să vă ducem o creștere notabilă pe viitor.

Strategii de promovare

Reclame Facebook, reclamele pe Instagram? La ce bun dacă acestea nu au la bază o logică de interconectare cu pagina ta web, pentru asistarea campaniilor publicitare  actuale sau viitoare?

Pentru că ne pasă

Având proiectele noastre proprii știm cât este de greu să menții o afaceri în viață într-un mediu atât de competitiv. Nu este ușor, însă cu echipa potrivită dinamica se schimbă detașat în avantajul nostru.

Acasa 3

O parte din clienți

Proiecte de creare de site și administrare Facebook din ultima perioadă

Acasa 12

ADcelerum este o agenție digitală de marketing specializată în create de site-uri WordPress, administrare rețele de socializare, grafică publicitară, consultanță marketing online și consultanță pentru afaceri mici sau mijlocii. Compania care controlează legal toate mijloacele digitale ADcelerum este Ulduman Global SRL ce are următoarele datele de înregistrare fiscală: CUI: 38382544 J04/1722/2017. Dacă doriți să ne trimiteți o cerere de ofertă preț pentru serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați utilizând formularul. Răspundem în maxim 48 ore. Adițional ne găsiți și pe Facebook sau Instagram.