WEB ȘI MARKETING

Agenție de marketing online în Iași menită să-ți ajute afacerea

MARKETING

DESIGN

DEZVOLTARE

SOCIAL MEDIA

Asta nu este tot

Vezi toate serviciile oferite de noi apăsând butonul

PASIUNE ȘI DEDICARE

Pasiunea este lucrul numărul unu ce mă face să mă ridic din pat dimineața. Fiecare activitate, click este legată strâns de pasiunea mea și determinarea de a nu dezamăgi pe cei care se bazează pe mine”

Nicolae-Dan Mutu

·   fondator ADcelerum Agenție Digitală de Marketing  

Acasa 1

DE CE NOI?

Poate nu suntem cea mai bună firmă de marketing și publicitate, însă ne dăm toată silința să ajunge acolo în vederea materializării viziunii dumneavoastră din ce în ce mai eficient.

Privind spre viitor

De la servicii administrare pagină Facebook, până la creere site-uri, grafică digitală și consultanță marketing online luăm măsurile necesare să vă ducem o creștere notabilă pe viitor.

Sinceri și direcți

Doar produse și servicii care sunt menite pentru nivelul la care se află afacerea ta. Fără vânzare de extra servicii care nu sunt potrivite, fără produse care sunt complet nefolositoare.

Creare site-uri web profesionale

Creare site ieftin cu toate funcționalitățile de care ai nevoie în așa fel încât să-ți poți începe activitatea cu succes. Prețurile noastre sunt foarte accesibile chiar și pentru companiile de dimensiuni mici.

Ne pasă de pasiunea ta

Având proiectele noastre proprii știm cât este de greu să menții o afaceri în viață într-un mediu atât de competitiv. Nu este ușor, însă cu echipa potrivită dinamica se schimbă în avantajul dumneavoastră.

Strategii de promovare

Reclame Facebook, reclamele pe Instagram? La ce bun dacă acestea nu au la bază o logică de interconectare cu pagina ta web, pentru asistarea campaniilor publicitare viitoare?

Consultanță marketing

Fiecare agenție funcționează pe baza unui abonament lunar, nu și noi. În cazul în care nu doriți un abonament sau încă nu sunteți convinși, puteți doar să ne contractați pentru consultanță.

O parte din clienți

Proiecte de creare de site și administrare Facebook din ultima perioadă

Creșteri măsurabile

Evoluția companiei dumneavoastră poate fi măsurată concret din momentul când semnați cu noi. La cerere vă putem oferi rapoarte de performanță și sugestii de oportunități gratuit. Creșteți notabil expunerea către potențialii clienți, o rată de satisfacție a clienților îmbunătățită și o imagine mai bună în online ce crește credibilitatea considerabil.

Acasa 10

ADcelerum este o agenție digitală de marketing specializată în create de site-uri WordPress, administrare rețele de socializare, grafică publicitară, consultanță marketing online și consultanță pentru afaceri mici sau mijlocii. Compania care controlează legal toate mijloacele digitale ADcelerum este Ulduman Global SRL ce are următoarele datele de înregistrare fiscală: CUI: 38382544 J04/1722/2017. Dacă doriți să ne trimiteți o cerere de ofertă preț pentru serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați utilizând formularul. Răspundem în maxim 48 ore. Adițional ne găsiți și pe Facebook sau Instagram.