Despre noi 1
Despre noi 2

Agenția Digitală Adcelerum este o agenție de marketing ce oferă servicii de consultanță, implementare de soluții web și administrare de conturi social media. Mai pe scurt administrăm pagini de Facebook, Instagram, punem cap la cap grafică digitală de marketing, configurăm și creăm pagini web iar nu în ultimul rând analizăm performanța companiei în mediul online și offline și venim cu recomandări (numai mai pe scurt nu a fost 😁 )

ÎN CE CREDEM

Câteva idei care ne definesc afacerea

Despre noi 3

Valoare este ce aducem afacerii dumneavoastră, nimic mai mult, nimic mai puțin. Valoarea poate fi reprezentată diferit, în funcție de fiecare proiect. Poate fi vorba de clienți noi, de o nouă imagine a companiei dumneavoastră sau o reprezentare mai bună în mediul online a afacerii dumneavoastră.

Indiferent de motivul pentru care doriți să colaborăm noi vă putem garanta că brand-ul ce vă este așa drag, la care ați lucrat ore, luni prețioase din viață, va fi tratat corespunzător și va fi impactat pozitiv.

Nu vindem promisiuni sau „recomandări” ce nu sunt menite să vă ajute. Discutăm concret, suntem sinceri și recomandările făcute sunt mereu în interesul dumneavoastră și al brand-ului dumneavoastră.

Chiar dacă nu suntem noi cei mai buni, zilnic încercăm să ne îmbunătățim serviciile și să sporim rezultatele pozitive ale muncii noastre.

Domeniile de expertiză

În materie de marketing, dezvoltare și design

Web Development 75%
Consultanță în afaceri 87%
Marketing pe rețele de socializare 90%
Marketing online 93%
Marketing offline 70%
Grafică digitală de marketing 80%
Consultanță tech 90%
SEO 95%

Experiență

Mai mare de

0
ani

Limbi vorbite

Cursiv de noi

0
Ro și Eng