Termeni și condiții companie „Administrare conturi publicitate gratuită 30 zile”

1.Descriere campanie

1.1 Agenție ADcelerum.ro administrată de compania Ulduman Global SRL în acest contract are rol de Prestator și oferă Clienților persoane fizice sau juridice serviciul de administrare gratuită a paginii de Facebook personale sau de brand timp de 30 de zile gratuit.

1.1.1 Agenția ADcelerum.ro nu are afiliere cu Facebook INC., Google INC. și nu deține copyright pentru materialele companiilor tocmai menționate.

1.2 Campania se axează pe promovarea plătită a produselor și serviciilor promovate de client prin intermediul rețelei de advertising Facebook Ads (Meta Ads) și Google Business, Google Ads.

1.3 Campania nu include un buget de administrare al reclamelor plătite ( în rețeaua Facebook Ads, Google Ads). Bugetul de promovare este stabilit de comun acord cu clientul și în același timp este suportat în totalitate de client

1.4 Administrarea contului de Facebook se va realiza prin interfața Business Manager astfel încât să se poată accesa resursele tehnice necesare pentru promovarea eficientă a paginii

1.5 Campania vine fără garanții și are scop de informare a serviciilor furnizate de agenția de publicitate ADcelerum

2.Organizatorul campaniei

Campania este organizată de compania Ulduman Global SRL ce adminstrează agenție de publicitate ADcelerum. Datele financiare ale companiei sunt: CUI: 38382544 și J04/1722/2017. cu sediul social în Str. Saivanului NR.7 Comănești, Bacău, România, reprezentată legal de către domnul Mutu Nicolae Dan în calitate de Administrator. În acest document compania Ulduman Global SRL are atribuite următoarele denumiri „ADcelerum”, „Prestatorul”.

3.Dreptul de participare

La această campanie are dreptul să participe orice persoană fizică sau juridică cu o pagină de Facebook Business (pagină de like) ce dorește să-i sporească vizibilitatea, un cont de Google Business sau Google Ads sau o pagină web.

4.Procesul de selecție

Datorită numărului mari de cereri, nu toate paginile se califică pentru administrarea gratuită timp de 30 de zile.

Pentru ca compania să se califice aceasta trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

  • prin intermediul ei să se comercializezi unul sau mai multe produse sau servicii
  • produsele sau serviciile comercializate să dispună de un magazin online sau o pagină de servicii
  • produsele sau serviciile să se încadreze într-o nișă accesibilă pentru publicul larg, care să nu fie ofensatorie pentru majoritate
  • să respecte politicile de promovare Facebook INC. (Meta INC.), Google INC.
  • pagina să nu fi avut antecedente de comercializare a produselor ilegale definită de legislația UE și respectiv cea a României

Procesul de selecție poate dura până la 7 zile și se va efectua individual pentru fiecare pagină. Dacă pagina se va califica pentru oferta de administrare se va confirma acest lucru pe adresa de email.

În cazul în care pagina nu se califică pentru administrare, un răspuns va fi furnizat pe adresa de email furnizată în formular. Motivul respingerii poate fi menționat sau nu, decizia fiind de partea companiei Ulduman Global SRL.

5. Condiții generale de participare

5.1 Prestatorul își rezervă dreptul deplin asupra materialelor publicate, imaginilor, text pe pagina de Facebook, Google a beneficiarului. Materialele nu pot fi reproduse, copiate sau comercializate individual de către beneficiar.

5.2 Materialele video sau imaginile sunt deținute în totalitate de Prestator sau pot avea o licență de atribuire fie ea de gratuitate completă sau cu scop comercial.

5.3 Prestatorul își rezervă dreptul să sisteze administrarea paginii de Facebook și a contului de reclame plătite Facebook în orice moment fără furnizarea unui motiv.

5.4 Prestatorul poate administra atât pagina de Facebook ca drept de Editor sau Administrator dar și contul de reclame plătite Facebook, același Rol de Editor sau Administrator poate fi atribuit și conturilor de Google Ads și Google My Business.

5.5 Contul de reclame plătite (Facebook și Google) va fi administrat de către Prestator cu titlul de agenție. Datele bancare asociate contului nu vor putea fi accesate de către Prestator. Beneficiarul va acorda doar permisiunile necesare la cont ca Prestatorul să-ți efectueze atribuțiile în bună credință.

5.6 Contul de reclame plătite va fi administrat doar pentru furnizarea de reclame ale afacerii Clientului, în coordonare directă cu Clientul și intețiile acestuia.

5.7 Pentru ca reclamele plătite să beneficieze de o performanță optimă în platforma Facebook, este necesară instalarea în site-ul beneficiarului a codului Facebook Pixel. Aceiași condiți se aplică și pentru contul de Google Ads, fiind necesară instalarea unui cod de urmărire în website.

5.8 Beneficiarul se face responsabil să verifice că codurile de urmărire pentru Facebook Ads și Google Ads funcționează corect și că înregistrează corect obiectivele stabilite de comun acord cu Prestatorul. Prestatorul neavând posibilitatea de a garanta instalarea corectă a codurilor de urmărire.

5.9 Toate codurile de urmărire intră în oglibația Beneficiarului să le facă compatibile cu politica GDPR a site-ului.

5.10 Toate costurile de promovare în cadrul platformei Facebook Ads (promovarea sau boostarea postărilor) ale paginii și postărilor de pe pagina de Facebook a Beneficiarului cât și ale contului reclamelor din contul de Google Ads sunt suportate în totalitate de către Beneficiar. Administrarea contului de publicitate Facebook, Google Ads vine fără buget de promovare din partea Prestatorului. Prestatorul va configura strict reclamele din cadrul conturilor!

5.11 Administrarea paginii de Facebook și a contului de publicitate Facebook ce aparține beneficiarului se face pentru o perioadă fixă de 30 de zile complet gratuit (excepție fac plățile reclamelor plătite care intră în responsabilitatea directă a Beneficiarului), după această perioadă în cazul în care Beneficiarul este mulțumit de rezultate se poate opta la comun acord pentru încheierea unui contract de colaborare.

6.Răspundere limitată

6.1 În niciun caz Prestatorul nu va fi responsabil sau răspunzător pentru niciun fel de daune sau pierderi de orice fel, inclusiv daune directe, indirecte, incidente, subsecvente sau punitive, rezultate ca urmare a participării dumneavoastră la acestă Campanie.

6.2 Fără a limita cele menționate mai sus, serviciile oferite de către Prestator, inclusiv prezenta Campanie, sunt oferite „ca atare”, fără garanții suplimentare.

7.Taxe sau impozite

7.1 Prestatorul nu răspunde de eventualele taxe sau impozite ce pot fi asociate cu contul de publicitate plătită Facebook. Toate dările aferente contului Beneficiarului sunt în directa responsabilitate a acestuia și departamentului său contabil.

8. Date cu caracter personal

8.1 Datele cu caracter personal ce includ: Nume, adresa de email, numere de telefon sau orice fel de alte informatii de natura personala sunt securizate si stocate pe serverul nostru fara ca persoanele neautorizate sa poate avea accesul la ele.

8.2 Compania Ulduman Global S.R.L. (administrator legal www.adcelerum.ro) nu colecteaza alte informatii cu caracter personal (decat cele mentionate mai sus) prin intermediul formularului de comanda.

9. Scopul procesarii datelor cu caracter personal

9.1 Scopurile principale al procesarii datelor cu caracter personal sunt

-onorarea comenzilor catre clienti in conditii optime

-ofertare sau alte mijloace de marketing direct

-onorarea garantiilor

-pentru colectarea debitelor sau a creditelor pe cale amiabila sau in instanta

-in vederea comunicarii informatiilor aferente concursurilor si promotiilor

10. Destinatarii prelucrarii datelor cu caracter personal

10.1 Destinatari legali ce sunt eligibili pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de pe site-ul www.adcelerum.ro ro sunt Ulduman Global S.R.L.

10.2 Conform Legii nr. 677/2001 clientul/potentialul client are oricand dreptul sa actioneze direct asupra datelor cu caracter personal ce-i apartin, astfel daca aveti neclaritati sau nelamuriri ne puteti contacta la adresa contact@adcelerum.ro

10.3 Refuzul prelucrarii datelor cu caracter persona pentru marketing sau alte scopuri de publicitate poate fi onorat oricand, insa refuzul colectarii nu se aplica si pentru executarea contractelor incheiate, colectarea debitelor sau recuperarea creantelor.

11. Siguranta datelor cu caracter personal

11.1 Toate paginile unde se prelucreaza date cu caracter personal sunt criptate prin intermediul unui certificat SSL generat anual. Astfel se asigura desfasurarea fluida si fara problema a inregistrarii de noi conturi, comenzi sau trimitere de formulare de contact.

11.2 Datele cu caracter personal (adrese fizice, adrese email si numele) sunt stocate in siguranta si nimeni decat persoanele autorizate au acces la ele.

11.3 Siguranta datelor dumneavoastra este foarte importanta, de asta va sfatuim sa aveti un comportament preventiv atunci cand plasati comezi in mediul online. (datele sensibile sa le introduceti doar de pe adrese securizate private, sa nu folositi module sau browsere obscure, sa nu instalati soft-uri piratate s.a.m.d)

12. Durata procesarii datelor cu caracter personal

12.1 Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt procesate pentru o perioada aferenta modului de colectare a informatiei.

EMAIL

–abonare newsletter sau orice alt formular ce nu include formularul de comanda (unde se trimit oferte, promotii, noutati): perioada de stocare este in concordanta cu acordul dumneavoastra ca sa va trimitem aceste mesaje. Odata trimisa notificarea de incetare adresa de email va fi eliminata din baza noastra de date definitiv.

Insa acest lucru este total in controlul dumneavoastra. Daca in orice punct doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie eliminate din baza noastra de date tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pe email sau prin intermediul sectiunii de contact. Insa aici sunt aplicate limitari ce tin de scopurile financiar contabile.

NUME, PRENUME, TELEFON MOBIL, ADRESA IP

–formularul de oferta: formularul de oferta este principalul mod prin care colectam aceste date personale. Scopul este  pentru a onora comanda/returul/garantia cu succes. Datele acestea pot fi eliminate din baza de date a site-ului, insa nu pot fi eliminate din programul de contabilitate.

7.5.2 Eliminarea datelor cu caracter personal se face imediat odata cu primirea notificarii, exceptie de la aceasta regula sunt datele necesare pentru recuperarea creantelor, datele utilizate in scopuri financiar contabile si executarea contractelor.

13. Control deplin asupra datelor dumneavoastra

13.1 Pentru oricare motiv, ce urmare o are eliminarea datelor dumneavoastra personale din baza noastra de date, o puteti initia prin simpla contactare a companiei Ulduman Global SRL prin adresa de email contact@adcelerum.ro sau printr-o scrisoare scrisa la adresa Str. Saivanului NR.7, Comanesti, Judetul Bacau.

Ce trebuie sa includa scrisoarea sau formularul de eliminare a datelor cu caracter personal:

  • Nume si prenume
  • ID comanda (optional)
  • Adresa de email
  • Adresa fizica
  • Numar de telefon

Odata identificata evidenta in baza noastra de date o sa fiti notificat. Urmatoarea notificare va fi cea de eliminare din baza de date. Notificarile vor fi furnizate pe adresa de email utilizata in trimiterea formularului (prin scrisoare fizica, prin sectiunea de contact de pe site sau email direct la adresa contact@adcelerum.ro)

Administrare gratuită conturi ads pentru 30 zile