adcelerum-logo-opac

Pret site WordPress : 3 exemple diferite cu 3 preturi aferente

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

WordPress este una din cele mai populare platforme de control a paginilor web din lume.

Milioane de pagini web sunt construite pe baza WordPress si asta are si o logica la baza.

In primul rand WordPress este o platforma open source la care mii de persoane contribuie anual. Astfel rata de imbunatatire creste la un ritm foarte accelerat de la an la an.

In al 2-lea rand securitatea e una din cele mai solide din nisa. Chiar daca mai sunt probleme de siguranta, este cu mult mai inchisa pentru atacuri nedorite in comparatie cu alte platforme sau solutii construite de la o din cod.

Si in al 3-lea rand platforma fiind destul de populare, sunt o multime de teme si module ce pot fi instalate pe aceasta. Deci se economisesc resurse financiare in comparatie cu alte platforme unde este necesara implicarea unuia sau mai multor dezvoltatori pentru implementarea de noi functionalitati sau aspecte.

The New Yorker, BBC America,Time Inc., New York Times, Bloomberg Professional, Sony Music, MTV News, Microsoft News Center sunt doar cateva din brandurile ce utilizeaza WordPress

Acestea ar fi doar 3 avantaje ale platformei, practic sunt mult mai multe insa o sa rezerv un articol doar pentru aceasta discutie.

Insa acum o sa discutam despre pretul unui site in WordPress pentru 3 nevoi diferite cu 3 bugete diferite.

Pret site WordPress simplu, de prezentare

cost aproximat de 150€

Daca se doreste un website simplu, de prezentare sau de tip portofoliu, un cost de 150 € este asociat unui asemenea proiect.

In acest cost se include si optimizarea SEO de baza, instalarea codurilor de tracking pentru Google Analytics sau Facebook, un formular de contact este instalat si configurat.

Iar performanta paginii web este analizata amanuntit in asa fel incat sa nu fie probleme de compatibilitate sau cod.

Pret site WordPress pentru clinici, cabinete medicale sau functionalitate mai avansata

Cost aproximat de 250€

In cazul acestui tip de site vor fi implementate toate punctele mentionate mai sus si se vor mai adauga aspecte ca: setari aditionale de securitate, optiuni de colectare a potentialilor clienti (emailuri), implementare notificare date caracter personal sau functionalitati ce implica calendare sau sisteme de rezervare.

Pret site WordPress pentru un magazin online, pensiuni, inchiriere masini

Cost aproximat de 350 €

Pentru un magazin online, un site cu sistem de rezervare sau inchirieri, costul este undeva la 350€. Toate optiunile mentionate la cele doua pachete sunt incluse plus: live chat, backup offline conform cerintelor.

Pachetul aceste este pentru proiectele mai complexe, ce necesita o atentie la detalii desavarsita unde volumul anticipat de clienti este mediu catre mare.

Toate ofertele de mai sus nu includ costurile aferente domeniului sau hostingului, insa se pot face oferte complete la cerere

Nu ai gasit in lista noastra ce cautai?

Ne poti lasa un mesaj in sectiunea de comentarii si o sa revenim cu o ofera in cel mai scurt timp posibil.

DO YOU WANT TO INCREASE SALES BY UP TO 60%?

Administrare gratuită conturi ads pentru 30 zile