Sari la conținut

Politică confidențialitate

Compania Ulduman Global SRL cu sediul social in oras Comanesti, judetul Bacau avand datele de indentificare fiscala CUI: 38382544 Reg.Com: J04/1722/2017 face tot posibilul ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie colectate si prelucrate in conformitate Regulamentul (UE) 2016/679 sau orice alta lege de protectia datelor si a consumatorului ce este valabila pe teritoriul Romaniei.

Ne dam silinta sa va tratam pe cat de bine posibil in interactiunea noastra in mediul online si offline luand in serios feedback-ul dumneavoastra cu privire la modul de procesare si colectare al datelor.

Drept urmare ne rezervam dreptul sa actualizam periodic aceasta seciune din site, astfel avem rugamintea ca dumneavoastra sa o verificati periodic in asa fel incat sa va asigurati ca sunteti informat de ultimele modificari survenite.

Orice intrebare, nelamurire sau plangere ati avea insistam sa ne contactati la adresa de email contact@adcelerum.ro si o sa gasim impreuna o rezolutie pe cale amiabila.

11.Datele cu caracter personal și cum ne contactați

11.1 Datele cu caracter personal ce includ: Nume, adresa de email, adresa fizica, numere de telefon sau orice fel de alte informatii de natura personala sunt securizate si stocate pe serverul nostru fara ca persoanele neautorizate sa poate avea accesul la ele.

11.2 Compania Ulduman Global S.R.L. (administrator legal www.adcelerum.ro) nu colecteaza alte informatii cu caracter personal (decat cele mentionate mai sus) prin intermediul formularului de contact sau prin intermediul formularului de comanda.

11.3 Ne puteti contacta oricand prin email la contact@adcelerum.ro sau prin intermediul formularului de contact de pe site. Timpul de raspuns este de pana la 72 ore in medie, insa uneori raspunsul poate veni in mai mult de 15 zile lucratoare.

12.Scopul procesarii datelor cu caracter personal

12.1 Scopurile principale al procesarii datelor cu caracter personal sunt

-ofertare sau alte mijloace de marketing direct

-onorarea serviciilor in curs de executare

-scopuri financiar contabile

-pentru colectarea debitelor sau a creditelor pe cale amiabila sau in instanta

-in vederea comunicarii informatiilor aferente concursurilor si promotiilor

13.Destinatarii prelucrarii datelor cu caracter personal

13.1 Destinatari legali ce sunt eligibili pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de pe site-ul www.adcelerum.ro ro sunt Ulduman Global S.R.L. si companiile terte cu care Ulduman Global S.R.L. are contracte incheiate (ex. vanzatorii din sectiunea Plaza a paginii web).

13.2 Conform Legii nr. 677/2001 clientul/potentialul client are oricand dreptul sa actioneze direct asupra datelor cu caracter personal ce-i apartin, astfel daca aveti neclaritati sau nelamuriri ne puteti contacta la adresa contact@adcelerum.ro

13.3 Refuzul prelucrarii datelor cu caracter persona pentru marketing sau alte scopuri de publicitate poate fi onorat oricand, insa refuzul colectarii nu se aplica si pentru executarea contractelor incheiate, colectarea debitelor sau recuperarea creantelor.

14. Siguranta datelor cu caracter personal

14.1 Toate paginile unde se prelucreaza date cu caracter personal sunt criptate prin intermediul unui certificat SSL generat anual. Astfel se asigura desfasurarea fluida si fara problema a inregistrarii de noi conturi, comenzi sau trimitere de formulare de contact.

14.2 Datele cu caracter personal (adrese fizice, adrese email si numele) sunt stocate in siguranta si nimeni decat persoanele autorizate au acces la ele.

14.3 Siguranta datelor dumneavoastra este foarte importanta, de asta va sfatuim sa aveti un comportament preventiv atunci cand plasati comezi in mediul online. (datele sensibile sa le introduceti doar de pe adrese securizate private, sa nu folositi module sau browsere obscure, sa nu instalati soft-uri piratate s.a.m.d)

15. Durata procesarii datelor cu caracter personal

15.1 Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt procesate pentru o perioada aferenta modului de colectare a informatiei.

EMAIL, NUME, PRENUME, ADRESA, TELEFON MOBIL, ADRESA IP

-abonare newsletter sau orice alt formular ce nu include formularul de comanda (unde se trimit oferte, promotii, noutati): perioada de stocare este in concordanta cu acordul dumneavoastra ca sa va trimitem aceste mesaje. Odata trimisa notificarea de incetare adresa de email va fi eliminata din baza noastra de date definitiv.

-formularul de contact de pe site ce va permite sa intrati in contact cu noi sau sa va trimitem oferta. Odata trimisa notificarea de incetare la adresa de email va eliminam din baza noastra de date

Insa acest lucru este total in controlul dumneavoastra. Daca in orice punct doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie eliminate din baza noastra de date tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pe email sau prin intermediul sectiunii de contact. Insa aici sunt aplicate limitari ce tin de scopurile financiar contabile.

15.2 Eliminarea datelor cu caracter personal se face imediat odata cu primirea notificarii, exceptie de la aceasta regula sunt datele necesare pentru recuperarea creantelor, datele utilizate in scopuri financiar contabile si executarea contractelor.

16. Control deplin asupra datelor dumneavoastra

Pentru oricare motiv, ce urmare o are eliminarea datelor dumneavoastra personale din baza noastra de date, o puteti initia prin simpla contactare a companiei Ulduman Global SRL prin adresa de email contact@adcelerum.ro sau printr-o scrisoare scrisa la adresa Str. Saivanului NR.7, Comanesti, Judetul Bacau.

Ce trebuie sa includa scrisoarea sau formularul de eliminare a datelor cu caracter personal:

Nume si prenume

ID comanda (optional)

Adresa de email

Adresa fizica

Numar de telefon

Odata identificata evidenta in baza noastra de date o sa fiti notificat. Urmatoarea notificare va fi cea de eliminare din baza de date. Notificarile vor fi furnizate pe adresa de email utilizata in trimiterea formularului (prin scrisoare fizica, prin sectiunea de contact de pe site sau email direct la adresa contact@adcelerum.ro)

Acces

Dumneavoastra sunteti in control deplin asupra cu caracter personal ce va apartin.

Astfel puteti oricand sa ne solicitati un raport al datelor dumneavoastra ce noi le procesam in momentul de fata (datelor cu caracter personal).

Astfel putem sa va informam de:

  • datele cu caracter personal ce sunt procesate (ex: nume, prenume, email, telefon etc.)
  • de unde au fost colectate aceste date
  • cat timp procesam aceste date
  • cui sunt divulgate datele in mod direct
  • daca sunt transferate catre terte parti
  • alte informatii

Rectificarea datelor

Daca considerati ca datele dumneavoastra sunt gresite sau incomplete, ne puteti solicita oricand sa le modificam. O sa verificam cu dumneavoastra exactitatea datelor inainte de rectificare.

Stergerea datelor

Ne puteti solicita oricand sa va stergem datele cu caracter personal, insa ce trebuie sa luati aminte:

  • stergerea datelor se poate face atunci cand ele nu mai servesc scopului pentru care au fost colectate
  • nu v-ati mai oferit acordul pentru prelucrare (acolo unde este cazul)
  • ati recurs la mijoace legale pentru opunere a prelucrarii sau daca acestea au fost colectate/prelucrate ilegal cu scopuri netransparente sau neveridice
  • avem obligatia legala de a face acest lucru

Nu putem sa va onoram solicitatea de stergere a datelor cu caracter personal data:

  • ne aparam un drept legitim in istanta
  • trebuie sa ne respectam o obligatie legala