Servicii marketing 3

Lista noastră de servicii

Click pe fiecare serviciu pentru detalii adiționale

Marketing

Marketing online și offline pentru ca afacerea ta să crească frumos până la țelurile ce ți le-ai propus. Tehnici moderne de analiză și marketing potrivite afacerii tale.

PROGRAMARE WEB​

Nu mereu reușiți să găsiți opțiunile de care aveți nevoie în module sau teme gata făcute? Implementăm soluții web custom pentru afaceri mici și mijlocii.

social media

Administrare conturi, promovare pe Facebook, Instagram sau orice altă rețea de socializare ce este în interesul afacerii dumneavoastră. 

Creare magazin online

Crearea unui magazin online poate fi dificilă, însă nu și cu echipa potrivită. Noi vă ajutăm să duceți proiectul de la nivel de concept la un website modern și funcțional.

Grafică publicitară

Grafică publicitare pentru mediul online și offline ce aduce o pată de culoare brandului ce îl reprezentați. Design minimalist și modern în concordanță cu nevoile tale.

Consultanță

Consultanță tehnic, suport și găsirea unei soluții practice pentru problema tehnică cu care se confruntă afacerea ta online. Împreună găsim rezolvarea.

Servicii marketing 4

Activăm în nișa de marketing online și construite de pagini web moderne și responsive. Însă dacă produsul/serviciul dumneavoastră este o idee diferit, așteptăm ideea dumneavoastră pe email.

Proiectele noastre finalizate sunt în secțiunea de Portofoliu de pe site.

Calitatea serviciile noastre, prețul și gama de servicii nu poate fi reprodusă foarte ușor. Chiar dacă sunt foarte multe companii în această nișă, puține sunt dedicate complet și implicate./

Toate oferte noastre sunt personalizate în funcție de nevoile și nivelul companiei dumneavoastră.

HAI SĂ DISCUTĂM DESPRE VIITOR

*Completând adresa de email și trimițând formularul confirmi că ai citit și acceptat politica de confidențialitate